pondělí 4. srpna 2014

Ladybox ✿ červenec 2014


Dnes mám pro vás opět po měsíci článek z rozbalování Ladyboxu.


Největší radost jsem měla z antiperspirantu Rexona maximum protection. Měla jsem doma jen ten úplně na nic Garnier Neo a pokaždé, když jsem se vrátila z krámu jsem si nadávala, že jsem si zase zapomněla koupit nějaký nový. Tenhle přišel v boxíku jako na zavolanou. Musim říct, že pocení zabraňuje extra silně a vůbec nedělá bílé skvrny.


 Vzorečky pečující kosmetiky od značky Keims. Vím, že jde u Ladyboxu hlavně o testování neznámých produktů, ale já už jsem za ty tři měsíce s Ladyboxem vzorečky krémů doslova zaplavená.


Když jsem u záplavy vzorečků krémů, v boxu byl i vzoreček denního krému Swisso Logical. Ale za revitalizační masku Clairisine na problematickou pleť jsem určitě ráda. Jde o celé balení, takže mám lepší možnost produkt vyzkoušet (z jednoho pytlíčku toho moc nezjistíte).


Levadulové mejdlíčko asi poputuje mezi oblečení, bude mi pak hezky vonět a antibakteriální gel Handy zase do kabelky, vůně vanilky je u takového produktu dost překvapivá, ale moc příjemná.

Tohle vydání krabičky krásy mi přišlo o něco slabší, než ty předešlé. Asi mi tam chybí nějaká ta maličkost z dekorativní kosmetiky. Ale stejně pěkné, nejvíce mě potěšil deodorant a antibakteriální gel.
Co vy říkáte na červencový Ladybox?

8 komentářů:

  1. docela hezký ladybox :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vydání se mi zalíbilo, jen škoda že jsem zrovna neobjednala :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu Rexonu mám zálusk, a když říkáš, že je super, tak pro ní asi půjdu :) Jinak kosmetiku od La Chevre jsem měla možnost vyzkoušet a byla jsem vcelku spokojená :))

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že červencová krabička se zase po dlouhé době povedla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se zase tento obsah líbí, kdybych objednala, tak bych byla nadšená :) Ta Rexona by mi udělala taky největší radost
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. úžasný príspevok :3
    http://worldbynicole.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat